Home > Exchange 2013 > Owa Error 404 Exchange 2010

Owa Error 404 Exchange 2010

Contents

Exchange server software Mobility & Wireless Outlook Addons OWA Addons POP3 Downloaders PST Management Reporting Security & Encryption SMS & Paging Tips & Tricks Webinars White Papers Featured Products Featured Book Have a very nice day, you just solved your problem :) (in reply to dverkissen) Post #: 2 Page: [1] << Older Topic Newer Topic >> All Forums >> How to remove and to reinstall IIS on a computer that is running Exchange Server http://support.microsoft.com/kb/320202 Regards, Xiu Marked as answer by Thomas B Wednesday, July 14, 2010 9:44 PM Wednesday, So, now that i have CAS reinstalled i don't seem to have OWA working, seems to be the same issue. this contact form

that points to your server. 0 Poblano OP unrealone Feb 20, 2014 at 9:54 UTC @g_hughes internal domain is xyzdomain.local external web domain is xyzcompany.co.uk any way, I Then i digged in to the certificates and also trying to connect without ssl. Starting at the beginning, when I try and access https://localhost/owa on my server it appears to redirect to our external owa. So https://exchange.xyzcompany.co.uk/owa works internally fine. Homepage

Owa 404 Error Exchange 2013

you tried both "localhost" and the external address ONLY from the Exchange Server? Note, a partial role cannot be removed within the change / uninstall option within your programs thingy in control panel. Here is an article on how to do this in II7. Navigate to the \bin directory.

What worked for me is removing the Client Access Role, CA or C as Microsoft mentioned it. The only problem I had following these instructions was the last part where I should use appcmd.exe to disable KernalMode. Thomas Wednesday, July 14, 2010 9:44 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Thanks Thomas, I had the exact same problem this morning. Owa 404 Error Exchange 2007 Untick CAS using the above link.

So thanks for your help. 1 Jalapeno OP G_Hughes Feb 26, 2014 at 8:22 UTC Thats good to hear. http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee332361.aspx If you didn't try, please try that.. Help Desk » Inventory » Monitor » Community » {{offlineMessage}} Store Store home Devices Microsoft Surface PCs & tablets Xbox Virtual reality Accessories Windows phone Software Office Windows Additional software Apps https://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/83c3c24a-82c5-4afc-bf8b-9bd09ea9fedf/http-error-404-while-trying-to-access-owa?forum=exchangesvrclientslegacy Any ideas?

Exchange 2010 OWA users have no problem logging off. Exchange 2013 Ecp 404 Navigate to the Mail Flow >> Ac… Exchange Email Servers Exchange 2013: Generate a Certificate Request Video by: Gareth To show how to generate a certificate request in Exchange 2013. I receive that error.The only thing I can think of for IIS would be it is not configured? Tuesday, July 13, 2010 11:19 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi, Have you tried the following hotfix: "HTTP Error 404 - File or Directory not found" error

Exchange 2013 Owa 404 - File Or Directory Not Found.

https://mail.xyzcompany.co.uk/owa With error: 404 Not Found !!! http://msexchangeguru.com/2015/08/03/e2010-http-error-404/ Exch 2003 Front End: legacy.company.com Outlook Web Access/App works fine for both 2003 and 2010 users. Owa 404 Error Exchange 2013 thanks in advance 0 Question by:thisonehasmestumped Facebook Twitter LinkedIn Google LVL 24 Active today Best Solution by-MAS have you tried reinstalling CAS ? Exchange 2013 Owa Http Error 404. The Requested Resource Is Not Found When used correctly, a signature can easily be tailored for different purposes by different departments within an organization.

I don't know if I have to create another one for the External because the default certificate asks me to put the External URL for OWA. http://sisei.net/exchange-2013/owa-500-error-exchange-2013.html Conclusion: Stick to the basics. Anyway, i added 1 handler myself but no success still the same errors. But to bad, i just got an error. 404 File Or Directory Not Found Exchange 2013

Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. I don't have a vanilla 2003 install to compare it to. MSPAnswers.com Resource site for Managed Service Providers. http://sisei.net/exchange-2013/owa-http-500-internal-server-error-exchange-2010.html Is this only you or all users?

Started default website and OWA/ECP started working. The Requested Url Was Not Found On This Server /owa thanks again for the help 0 Message Author Comment by:thisonehasmestumped2011-08-07 abbasifft, i am starting to get somewhere, i have recreated the virtual directory and i now have owa from internal I try to open the URL: http://srapp01.[domain].com/owa and automatically gets redirected to http://srapp01.[domain].com/owa/auth/logon.aspx?url=http://srapp01. [domain].com/owa&reason=0 and then I get the 404 error.

Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center.

Leave a Reply Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Categories Active Directory ADFS ADRMS Autodiscover Best Practices Blackberry CAS Certificate Authority Clustering Co-existence Conference Cumulative Update DAG Database Click the site, then on the page you will see an option for 'http redirect' that's the most logical way of doing it. Article by: Michael ADCs have gained traction within the last decade, largely due to increased demand for legacy load balancing appliances to handle more advanced application delivery requirements and improve application Exchange 2013 Ecp Page Cannot Be Displayed User mailboxes are still on 2003.

How to remove and to reinstall IIS on a computer that is running Exchange Server http://support.microsoft.com/kb/320202 Regards, Xiu Marked as answer by Thomas B Wednesday, July 14, 2010 9:44 PM Wednesday, Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the I am trying to get owa working. http://sisei.net/exchange-2013/owa-http-500-internal-server-error-2010.html Maybee in the beginng you experienced the problem that logging in would generate error 404.* That error 404 can be solved by recreating the vdir /owa in iis as following: -

Why is the old Universal logo used for a 2009 movie? Fatal error during installation. share|improve this answer answered Feb 17 '11 at 23:36 pablo 2,72511120 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition

MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Careers Vendor Services Groups Website

Featured Post What Is Threat Intelligence? Check this out: Note SSL VPN info relating to 443 port redirections http://www.draytek.co.uk/support/guides/kb-ssl-vpn-troubleshooting 0 Jalapeno OP G_Hughes Feb 25, 2014 at 3:58 UTC Hi Unreal Sorry I no Ok, setup went on checking and gave me a error, what else. Monday, July 12, 2010 8:31 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote Hi, Have you tried the following hotfix: "HTTP Error 404 - File or Directory not found"

The requested URL was not found on this server" 0 Poblano OP unrealone Feb 21, 2014 at 10:04 UTC Any thoughts? 0 Jalapeno OP G_Hughes That file/directory structure DOES exist on the 2003 side, but the log off button redirects to mail, not to legacy I tried copying the 2003 /bin/auth directory over to 2010, but Locally i get the popup telling me this when i try logging in: HTTP Error 404.17 - Not Found The requested content appears to be script and will not be served