Home > Not Found > Owa Http Error 404.0 - Not Found

Owa Http Error 404.0 - Not Found

Contents

Hopefully this is something simple? 0 Question by:wsmyth Facebook Twitter LinkedIn Google LVL 31 Best Solution byLeeDerbyshire Yes, I think the problem is that both sites use port 443 for HTTPS. Join Now Hi All, We have an on-premises Exchange 2007 SP2 server running on Server 2008 Standard, which we are in the process of migrating to Office 365 for Education using I used to use their products in my last place and was a UK distributor so know them fairly well.  Did you have the SSL VPN configured on your Router?If so Any ideas? 0 Poblano OP unrealone May 27, 2014 at 5:52 UTC @ EmGriffiths       No problem, glad it helped you. 0 This discussion has been inactive for over http://sisei.net/not-found/owa-http-error-404-the-requested-resource-is-not-found.html

Join Now For immediate help use Live now! Amend the firewall rule to point to this test server and check if you are getting what you expect or the router login page.Have you checked that the DNS A record This problem is for all users I have run all Exchange roles on one server, I only have one domain and nothing else on the server uses IIS. How to remove and to reinstall IIS on a computer that is running Exchange Server http://support.microsoft.com/kb/320202 Regards, Xiu Marked as answer by Thomas B Wednesday, July 14, 2010 9:44 PM Wednesday, click to read more

Owa 404 Error Exchange 2013

I saw from your earlier posts that you entered this in powershell but want to check it is set as expected. But externally it still "404 not found. Tags: HTTP Error 404. Exclaimer 3,206 Followers - Follow 43 Mentions12 Products Neal (Exclaimer) Sales & Marketing Manager GROUP SPONSORED BY EXCLAIMER TECHNOLOGY IN THIS DISCUSSION Join the Community!

The 404 error does not look like the typical IIS error page, it is simply a plain white page that says "404 Not Found" at the center top position. Tuesday, July 13, 2010 11:19 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi, Have you tried the following hotfix: "HTTP Error 404 - File or Directory not found" error Regards, Xiu Tuesday, July 13, 2010 8:12 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote I have now followed the instructions to recreate the OWD Virtual Directory without any success. Owa 404 - File Or Directory Not Found Exchange 2007 We explain the basics for creating useful threat intelligence.

Join Now Hi all, I have Server 2008 R2 running Exchange 2010. Externally, however, secure connections to OWA result in the IIS 7 splash screen, which then redirects to a "404 Not Found" page. Besides, I found one article when can help you to remove and re-install IIS on a computer that is running Exchange Server, you can have a try. Help Desk » Inventory » Monitor » Community » Articles Authors Blogs Exchange Hosting Free Tools Hardware Message Boards Newsletter Services Software Tips White Papers Site Search Advanced Search Exchange Server

Call stack System.Web.Compilation.AssemblyBuilder.Compile() System.Web.Compilation.BuildProvidersCompiler.PerformBuild() System.Web.Compilation.BuildManager.CompileWebFile(VirtualPath virtualPath) System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultInternal(VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile) System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultWithNoAssert(HttpContext context, VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile) System.Web.Compilation.BuildManager.GetVirtualPathObjectFactory(VirtualPath virtualPath, HttpContext context, Boolean allowCrossApp, Boolean 404 File Or Directory Not Found Exchange 2013 I tried removing the https entry from the bind on default web site. Monday, July 12, 2010 8:31 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote Hi, Have you tried the following hotfix: "HTTP Error 404 - File or Directory not found" At that point, knowing how to retrieve this information … Exchange Set Language and Time Zone for OWA in Exchange 2013 and 2016 Article by: Todd Set OWA language and time

404 File Or Directory Not Found Outlook Web Access

Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? Thomas Wednesday, July 14, 2010 9:44 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Thanks Thomas, I had the exact same problem this morning. Owa 404 Error Exchange 2013 Creating your account only takes a few minutes. Exchange 2013 Owa 404 File Or Directory Not Found So thanks for your help. 1 Jalapeno OP G_Hughes Feb 26, 2014 at 8:22 UTC Thats good to hear.

The requested URL was not found on this server. weblink Once the virtual directories were recreated OWA would still not work. However if we create another owa in the default web site folder OWA start to work again. What to do? 9 51 16d accidentaly removed msolgroups from O365 3 19 16d Your Mailbox is almost full! 31 53 6d Xerox Work Centre 7556 scan to email setup 2 Owa 404 Error Exchange 2007

We have a new SBS2011 machine that from the out of the box install OWA has not worked. By default in SBS2008 all OWA virtual directories are in SBS Web Applications rather than default web site which is the case in non SBS versions. Should there be any redirects on the default site? navigate here So https://exchange.xyzcompany.co.uk/owa works internally fine.

Then, compare the settings on the Default Web Site, to see if any are the same. Exchange 2010 Owa 404 Will help resolve the redirect issues. https access on standard port 443. 0 LVL 31 Overall: Level 31 Exchange 31 Message Expert Comment by:LeeDerbyshire2009-02-02 Can you reach the other VDirs in the SBS Web Applications site?

I would not recommend to follow it unless you are aware the backup is new and there is relevant change was down after this.

Infrastructure: 2 CAS/Hub Transport servers. 2 DC 2 mailbox role in DAG I was configuring Windows NLB for them. We show this process by using the Exchange Admin Center. The requested URL was not found on this server" 0 Poblano OP unrealone Feb 21, 2014 at 10:04 UTC Any thoughts? 0 Jalapeno OP G_Hughes The Requested Url Was Not Found On This Server /owa regards, Herm (in reply to leederbyshire) Post #: 3 RE: OWA HTTP Error 404 - File or directory not found. - 6.Jan.2011 4:07:21 PM HermanF72 Posts: 30 Joined: 9.Jan.2010

I have a GoDaddy certificate installed that has been working without problems I have not made any changes to the certificate settings so I don’t think that is the problem. I am new to SBS 2008. 0 Write Comment First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with anyone. How to remove and to reinstall IIS on a computer that is running Exchange Server http://support.microsoft.com/kb/320202 Regards, Xiu Marked as answer by Thomas B Wednesday, July 14, 2010 9:44 PM Wednesday, http://sisei.net/not-found/owa-http-error-404-exchange-2010.html Join our community for more solutions or to ask questions.

thanks in advance 0 Question by:thisonehasmestumped Facebook Twitter LinkedIn Google LVL 24 Active today Best Solution by-MAS have you tried reinstalling CAS ? I try to open the URL: http://srapp01.[domain].com/owa and automatically gets redirected to http://srapp01.[domain].com/owa/auth/logon.aspx?url=http://srapp01. [domain].com/owa&reason=0 and then I get the 404 error. Help Desk » Inventory » Monitor » Community » Home OWA via SSL Error 404 Not Found by SWBrunei on Jul 22, 2013 at 1:37 UTC | Microsoft Exchange 0Spice Down Any ideas?

Monday, July 12, 2010 9:06 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I don't have any errors in the event log. This could lead to a conflict, directing the requests to the wrong site. 0 Message Author Comment by:wsmyth2009-02-02 Only thing I can see that may be an issue I have checked the IIS log file and there I also se the 404 error. About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up

Leave a response, or trackback. I am trying to get owa working. I believe there could be a couple of reason why our https access is not working: 1.