Home > Outlook Web > Owa 443 Error

Owa 443 Error

Contents

I found same solution with yours about the error.After making a backup copy of the file, find the authentication mode and verify that it is set to Windows: ,restart C:\Admin\Exchange2010SP1>setup /m:upgrade Welcome to Microsoft Exchange Server 2010 Unattended Setup Preparing Exchange Setup Copying Setup Files COMPLETED The following server roles will be upgraded Languages Hub Transport Role Client Access Role So I went in to ADSI and removed: CN=owa (Default Web Site),CN=HTTP,CN=Protocols,CN=ServerName,CN=Servers,CN=Exchange Administrative Group(GUID),CN=Administrative Groups,CN=Organization,CN=Microsoft Exchange,CN=Services,CN=Configuration,DC=domain,DC=com Here’s the tricky part, I had to make an assumption on the command to use https://www.testexchangeconnectivity.com/ 0 Mace OP Huw3481 Nov 7, 2012 at 10:50 UTC HD IT Solutions is an IT service provider.

Any help or guidance would be greatly appreciated. ***Error I'm getting when navigating to the site*** Outlook Web Access did not initialize. Cert erros are totally unrelated to this. Moving Legacy MDaemon email system to Exchange Online (Office365). Did the page load quickly? https://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/ff7e9323-7f45-45e6-803d-879db473d186/owa-error-outlook-web-app-didnt-intialize?forum=exchange2010

Outlook Web App Didn't Initialize Could Not Find A Base Theme

Please see attachment why it is on 2007 owa version whilst it is exchange 2010 0 This discussion has been inactive for over a year. Followed the instructions in the article at above link and changed the default language none of it made a difference. An event has been logged so that the system administrator can resolve the issue.

The above command removes the OWA and Exchange (and maybe even ExchWeb - i don't recall) virtual directories 3. Please contact technical support for your organization. Line 0 Position 0. Outlook Web Access Did Not Initialize But if you've only got one CAS then that option wouldn't be available 🙂 Reply Simon says June 10, 2011 at 8:43 am Thank you thank you thank you… this worked

Please read our Privacy Policy and Terms & Conditions. Owa Auth Error Aspx it showed up that the web.config (C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\ClientAccess\owa\web.config) on line 29 indicates that the auth logon mode is still on "Forms" instead of "Windows" so the resolution was quite simple, still need to try externally.Salig950 Proposed as answer by Matt Slaga Wednesday, December 22, 2010 8:41 PM Thursday, November 18, 2010 3:23 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Reply Lucas says July 16, 2011 at 1:42 am The Upgrade switch will overwrite modifications that were made on the Virtual Directories?

Yes No Additional feedback? 1500 characters remaining Submit Skip this Thank you! There was an error parsing the XML file. Here's the error: Request Url: https://xxxxxxxxxxxx.local:443/owa/auth/error.aspx?url=https://xxxxxxxxxxxx.local/owa/&reason=0 User host address: 192.168.1.105 OWA version: 14.0.639.21 Exception Exception type: Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.OwaInvalidConfigurationException Exception message: Cannot find information about the local server EX2010.xxxxxxxxxxxx.local in Active Directory. I found this article that states it's a known issue and that they are working on it (although in that article they are talking about selecting a different language at first

Owa Auth Error Aspx

it appears that the setting was fine, and i tried many options and it showed up the login page, however after i put in username and password, the apps prompted an What happens if you use the console to recreate the OWA dir? 0 Anaheim OP Kir Bee Nov 8, 2012 at 7:02 UTC Can create but the owa Outlook Web App Didn't Initialize Could Not Find A Base Theme Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition Desktops, Servers, and Networks, oh MY! Outlook Web App Didn't Initialize Exchange 2010 Sp3 Twitter Updates I just finished running 14.34 km in 1h:55m:56s with #Endomondo #endorphins goo.gl/ZKmRwS 1dayago I just began a running workout using #Endomondo.

Thanks for that too. Thanks,Ray Thursday, April 29, 2010 2:47 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote I have the same problem. Now everything is working as it should. did not receive external mail in my exchange can you help me please. Outlook Web App Didn't Initialize Exchange 2013

Articles Authors Blogs Exchange Hosting Free Tools Hardware Message Boards Newsletter Services Software Tips White Papers Site Search Advanced Search Exchange Server Forums Forums | Register | Login | My Profile Copyright © 2014 TechGenix Ltd. The object's current version is 0.0 (6.5.6500.0)." And on powershell 'Get-OwaVirtualDirectory' it gives me exchange 2007 owa version yet am on exchange 2010. I don't recall the article but, i remember reading an article that suggested that you remove the OWA virtual directory and then re-create a new one.

An event has been logged so that the system administrator can resolve the issue. We respect your email privacy Popular Resources Latest Articles How Small is Too Small for a Database Availability Group? Social links Follow us on Twitter.

Call stack Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.Configuration..ctor(ADSystemConfigurationSession session, String virtualDirectory, String webSiteName, ADObjectId distinguishedName, Boolean isPhoneticSupportEnabled) Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.OwaConfigurationManager.LoadConfiguration() Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.OwaConfigurationManager.CreateAndLoadConfigurationManager() Additionally, the following event is logged in the Application log on the Exchange 2007 server that has

Call stack Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.OwaConfigurationManager.CreateAndLoadConfigurationManager() Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.Globals.InitializeApplication() Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.Global.ExecuteApplicationStart(Object sender, EventArgs e) Inner Exception Exception type: Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.OwaInvalidConfigurationException Exception message: Failed to access the Active Directory configuration settings for virtual directory "owa" under web site "My Has anyone seen this before? Copyright ©2016 LockLAN Systems Pty Ltd · Disclosure · Privacy Policy · AdvertisePO BOX 7002, Hemmant, Queensland 4174 · ABN: 25 121 101 255 We are an Authorized DigiCert™ SSL Partner. Help Desk » Inventory » Monitor » Community » Home eXeQzaLie Est Solarus Oth Mithas Feeds: Posts Comments « OWA, Powershell &EMC EnterpriseDB & PostgreSQLCombo » OWA - Client Access AuthenticationBug?

Posted by Puppet at Friday, December 16, 2011 Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest Labels: exchange 2010, IIS7, Outlook, owa 3 comments: tech support g said... Here's what did work. Creating your account only takes a few minutes. This Exchange 2010 server was purchased and setup for a migration from Exchange 2003 to Exchange 2010.

Subscribe to ITPROCentral via Email Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email. Failed to parse file "themeinfo.xml" in theme folder "base". Finally i ran an IISREST /NOFORCE and well whatdo you know?...