Home > Outlook Web > Owa Auth.owa Error 400

Owa Auth.owa Error 400

Contents

Also make sure your internal and external url for the ECP directory is reset, as this is also wiped. Jason Says: November 8th, 2014 at 3:32 pm I have an Exchange 2013 and want to use OWA on port 80 because port 443 is being used by something else. VirtualizationAdmin.com The essential Virtualization resource site for administrators. My goal ultimate goal is to use the server also with wordpress.

The only difference is that I'm able to log into the ECP portion. but nowadays when I do http://127.0.0.1 it doesn't allow and asks to add https and then goes to OWA… how can I do change it? Any ideas, I think it might be a certificate issue 0 Question by:Bellscape Facebook Twitter LinkedIn Google LVL 15 Best Solution byJBond2010 This certainly sounds like a certificate issue. After clicking Sign In, page returns Bad Request. https://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/1a17719e-d56a-4902-9720-9cf6ed2bce80/httpslocalhostowaauthowa-gives-400-error?forum=exchangesvrclients

400 Outlook Web App Options Exchange 2013

If you choose to participate, the online survey will be presented to you when you leave the Technet Web site.Would you like to participate? http://support.microsoft.com/kb/2871485/en-gb CU7 was just released but, I'd prefer to avoid applying it until I can get this fixed. Informatique Inc is an IT service provider. I've followed the steps mentioned above to no avail.

All our employees working in the field use Outlook Web App to communicate. About three days ago we were trying connect a remote user to their email box using office 2007 and we continually got a " unable to open default folders" or "outlook Exchange Outlook Social Networking Exclaimer Office 365 What is an Application Delivery Controller (ADC)? Owa Bad Request After Login Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More...

Thanks! 0 Thai Pepper OP Ricardo272 Feb 5, 2015 at 2:32 UTC Did you try to rebuild the ECP/OWA directories? 0 Sonora OP ChrisLukowski Feb Exchange 2013 Ecp 400 Bad Request This is a known bug. Special thanks goes to my colleague and partner in crime, Chris Petit (@christiaanpetit) for his insights and tips. dig this Edited Aug 21, 2015 at 11:39 UTC Tags: Microsoft Exchange Server 2013Review it: (16) 0 Sonora OP Stewie-DNR Aug 21, 2015 at 11:18 UTC VERBOSE: Connecting to Server.domain.local.

Since I’m not managing this Microsoft Exchange 2013 environment anymore, I wasn’t fully aware of this problem, until the IT Department asked me to take a look at it, in the 400 Outlook Web App Options Exchange 2016 Since can get those, I'm convinced it's something related to the redirect to the premium theme, etc. 0 Sonora OP ChrisLukowski Dec 23, 2014 at 3:12 UTC Regarding I always apply the current build... Home Exchange 2013 OWA 400 Bad Request by ChrisLukowski on Dec 11, 2014 at 8:48 UTC | Microsoft Exchange 0Spice Down Next: Exchange 2013 script to copy email from a users

Exchange 2013 Ecp 400 Bad Request

Thanks! http://www.tecfused.com/2013/09/exchange-2013-ecp-double-login-error-400/ Post #: 1 Featured Links* RE: OWA HTTP 400 Page can not be displayed - 7.Jul.2005 4:17:00 AM GregT Posts: 2 Joined: 7.Jul.2005 From: UK Status: offline Rob,Did you 400 Outlook Web App Options Exchange 2013 Copyright © 2014 TechGenix Ltd. /owa/auth.owa Bad Request We would need to assess your infrastructure.

Outlook Forums by Slipstick.com Home Forums > Slipstick's Exchange Server Forums > Exchange Server Questions > Home Forums Forums Quick Links Recent Posts Log in or Sign Up to ask (or I'll get the dialog box to login and then that redirects to the Bad Request page. On smartphone devices, colleagues could see the nice Outlook Web App login page of Microsoft Exchange 2013, only to find out that it doesn’t work. After providing their (correct) credentials, they received this error: “Outlook web Overall install wasn't to bad. Exchange 2013 Delivery Report 400 Outlook Web App Options

MSPAnswers.com Resource site for Managed Service Providers. When i try to login to the same url with user whose mailbox is located on Exchange 2010 server i get Error http 50 The website cannot display the page : This morning other users on the same local network as the server started to get the same messages. Since there is little known about Exchange 2013, I gave this solution a shot and, luckily, it worked flawlessly.

The powershell scripts are only mentioned on several blogposts regarding Microsoft Exchange 2010. Exchange 2013 Owa Bad Request Privacy Policy Site Map Support Terms of Use Articles Authors Blogs Exchange Hosting Free Tools Hardware Message Boards Newsletter Services Software Tips White Papers Site Search Advanced Search Exchange Server Forums Creating your account only takes a few minutes.

http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa998638%28v=exchg.141%29.aspx  0 Sonora OP ChrisLukowski Dec 23, 2014 at 2:58 UTC Thanks again.

I clicked renew on each and restarted the exchange services now we are completely locked out. If anyone has any insight on this it would be very much appreciated.Since you are having issues with a different version of Exchange you may be better off starting a new Bueller? 0 Serrano OP Victor McElwain Oct 8, 2015 at 3:34 UTC Victory-Tech LLC is an IT service provider. There Was A Problem Opening Options In Outlook Web App CONTINUE READING Suggested Solutions Title # Comments Views Activity How to install Exchange 2013 Hybrid Edition for management of O365 (Currently EXCH2010 on-premise) 5 30 17d exchange 2007 2 23 16d

Add Cancel × Insert code Language Apache AppleScript Awk BASH Batchfile C C++ C# CSS ERB HTML Java JavaScript Lua ObjectiveC PHP Perl Text Powershell Python R Ruby Sass Scala SQL if the bindings were wrong, wouldn't that also affect the Safari and Chrome tablets? You can just imagine how frustrating this can be for customers. OWA worked fine.

It looks like you need to execute this Windows PowerShell script, after each cumulative update of Microsoft Exchange 2013 to keep everything working smooth. Since applying CU6, OWA does not work with the exception of mobile browsers (Chrome - Nexus 7) or Safari 5.1.7 on Windows 7. Any advice? I'll give it a try though. 0 Mace OP Helpful Post Nick-C Jun 11, 2014 at 2:08 UTC Yeah, when you change anything exchange related don't touch IIS,

Please help! Networking Hardware-Other Citrix NetScaler Networking Web Applications Exchange 2013: Creating a Contact Video by: Gareth In this video we show how to create a Contact in Exchange 2013. He was a great help during this ordeal at work. Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Tags: Microsoft Exchange Server 2013Review it: (16) Reply Subscribe RELATED TOPICS: Exchange 2013 owa Exchange 2013-OWA Folders? 2nd Exchange 2013 server, OWA stops working after powering off 1st Exchange 2013   The only difference is that I'm able to log into the ECP portion. Anyone? We were able to get the remote user connected into the outllok anywhere website.

I've followed the steps mentioned above to no avail. Set the authentication of basic to true again to ensure the setting is correct (note form based authentication is turned off because we use TMG). Similar Threads Sent Items Rule and Client Only TAVatPCU, Jul 2, 2013, in forum: Using Outlook Replies: 5 Views: 1,650 Diane Poremsky Jul 26, 2013 Sent Items Not Displaying in Outlook Redirect is not enabled but for some reason whenever I go to the owa site it redirects me to https.

Also, i'm running exchange 2016. Then, my colleague Chris Petit (@christiaanpetit), pointed me to this blogpost: http://www.faultserver.com/q/answers-exchange-server-2010-owa-couldnt-find-a-base-theme-268697.html At first, I was sceptical about this solution because it was tested for Microsoft Exchange 2010 only. All other directories are fine, just OWA is impacted. IIS log shows 400 error bad request Discussion in 'Exchange Server Questions' started by Lanny Lin, May 12, 2010.

May 12, 2010 Flag Post #1 Share Lanny Lin Guest Well, I figured it out!